course6
„Ha van egy álmod, ne ülj karba tett kézzel! Gyűjtsd össze a bátorságot, hogy elhidd, meg tudod valósítani, és minden követ mozgass meg ennek érdekében!”– Dr. Roopleen

A coachingot az önfejlesztés és a teljesítményfokozás eszközének tartom. Segítséget nyújthat a problémák és a kihívások legyőzésében, valamint a saját válaszok megtalálásában, még mielőtt azok problémákká nőnék ki magukat. A coaching egy olyan eszköz, mely segíteni fog téged a karriered és életed újabb szintre emelésében azáltal, hogy rávilágít arra, amit az élettől vársz, illetve rámutat a céljaid felé vezető útra.

A segítségemmel a következőket fogod tapasztalni:

  • Világosság! Világosan fogod látni az előtted álló utat a reményeid és álmaid elérhető célokká való formálása által, melyet egy részletes cselekvési tervvel fogunk ábrázolni.
  • Erő! A segítségemmel megfogalmazzuk az erősségeidet és a tehetségeidet, a szenvedélyedet és a célodat. Azt is fel fogjuk fedezni, hogy az élet mely területein kell fejlődnöd, hogy azzá a személlyé válj, aki lenni szeretnél. Erősnek fogod magad érezni ahhoz, hogy saját kezedbe vedd az életed irányítását.
  • Szabadság! Azáltal, hogy felülkerekedsz a gátakat szabó gondolatokon és félelmeken, szabadon mozdulhatsz előrébb az életben. Megtanulod majd kezelni a stresszt és jobban kézben tartani az érzelmeidet.
  • Magabiztosság! Együtt újraépítjük az önértékelésedet azáltal, hogy meghatározzuk az erősségeidet, megünnepeljük a sikereidet, és kiemeljük azokat a tulajdonságokat, melyeket imádsz magadban. Végül sokkal pozitívabban fogsz magadról vélekedni.
  • Támogatás! Coachként végig kísérlek ezen az úton, partnered leszek az ötletelésben, az ördög ügyvédjét eljátszva kihívások elé állítalak, és lehetővé teszem, hogy új megvilágításba helyezd a „problémáidat”. Megmutatom, hogyan változtathatod a „problémákat” a fejlődés és a növekedés lehetőségévé. Én leszek a te személyes szurkolód.

 

Segítségemmel boldogabb és hatékonyabb leszel. Segítek, hogy a legeslegjobbat hozd ki magadból!

 

A módszerem:

Én megoldás orientált szakembernek tartom magam, és a coaching által segíteni fogok neked megtalálni a kérdéseidre a megoldásokat, valamint meg fogjuk ünnepelni az eredményeidet és a sikereidet. Én őszintén úgy gondolom, hogy mindenre, amire szükségünk van, az bennünk lakozik; minden eszköz és válasz a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy áthidaljuk az előttünk álló kihívásokat, de ugyanakkor azt is vallom, hogy ennek a képességnek a feltárásához szükségünk van valakinek a segítségére. A coaching időtartama alatt fel fogjuk fedezni ezeket az erősségeket, valamint meg fogjuk találni a miérteket és a hogyanokat. A saját életednek te vagy a szakértője (a hajó kapitánya), a változásokat a saját tempódban fogod megtapasztalni, de én ott leszek melletted, hogy átvezesselek ezen a folyamaton, és hogy megteremtsek neked egy biztonságos környezetet, ahol szabadon mesélhetsz a gondolataidról és az érzelmeidről.


Ha előre szeretnél lépni az életedben, akkor mindenképpen szükséged van egy coachra.

 

Coaching alkalmakról:

  • Az első alkalom ingyenes
  • Időkeret 60 vagy 90 perc
  • Gyakoriság: heti vagy kétheti alkalmak
  • Időpont lemondás: Ha 24 órán belül történik a lemondás, a teljes alkalmat ki kell fizetniNem Budapesti vagy? Semmi baj, más országokból is vannak ügyfeleim, könnyedén tudunk Skype-on is kapcsolatot tartani.

 

"A legnehezebb dolog mindig a döntés, a többi már csak kitartás dolga. A félelem papírtigris. Bármit megtehetsz, amit csak elhatározol. Megváltoztathatod és kézbe veheted az életedet és a folyamat irányítását. A folyamat ajándéka saját magában rejlik." Amelia Earhart

Dolgozz velem

floral-decor

“Az élet egy ajándék, ami megadja nekünk azt a kiváltságot, a lehetőséget és a felelősséget, hogy a fejlődés által viszonozhassuk.” Tony Robbins


Ha készen állsz a „nem vagyok elég” állapot elhagyására és lépni akarsz a  megállíthatatlan éned felé, akkor válassz az alábbi opciók közül.

Tervezz(újra)! Karrier coaching
book
Life coaching

1st consultation I Sparkle!

1:00 hr

Tervezz(újra)! Karrier coaching
book
Business coaching

1st consultation I Evolve!

1:00 hr

Tervezz(újra)! Karrier coaching
book
Karrier coaching

1st consultation I (re)Design!

1:00 hr

Tervezz(újra)! Karrier coaching
book
Reiki

1 session I Heal!

1:00 hr